Imagini cu statuia căpitanului Angliei, Harry Kane, au apărut înainte ca aceasta să fie expusă

Fotografii ale unei statui a căpitanului naţionalei de fotbal a Angliei, Harry Kane, au apărut în spaţiul public înainte ca aceasta să fie expusă.

162 afișări
Imaginea articolului Imagini cu statuia căpitanului Angliei, Harry Kane, au apărut înainte ca aceasta să fie expusă

Imagini cu statuia căpitanului Angliei, Harry Kane, au apărut înainte ca aceasta să fie expusă

Un consiliu local dintr-o zonă aparţinătoare Londrei a alocat 7.200 de lire sterline în 2019 şi 2020 pentru statuia care îl înfăţişează pe Kane.

Proiectul a fost aprobat de consilierii districtului Endlebury, Chingford. Aceştia au declarat că va fi expusă public la sfârşitul acestui an, notează BBC.

Consilierul Emma Best a declarat că este dezamăgitor că fotografiile cu sculptura au fost publicate mai devreme, deoarece a vrut ca toată comunitatea să se bucure de experienţa completă a lansării.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici