Imagini emoţionante. Cum interacţionează cu soţia sa un fotbalist de la Valencia, testat pozitiv cu COVID-19

  • Fotbalistul argentinian Ezequiel Garay a fost depistat pozitiv cu COVID-19.
  • Jucătorul de la Valencia a interacţionat într-un mod inedit cu soţia sa.
  • „E mereu alături de mine, indiferent de ceea ce se întâmplă", a scris sportivul pe pagina sa de Instagram.
595 afișări
Imaginea articolului Imagini emoţionante. Cum interacţionează cu soţia sa un fotbalist de la Valencia, testat pozitiv cu COVID-19

Sursa foto: Instagram Ezequiel Garay

Ezequiel Garay este unul dintre jucătorii echipei Valencia testat pozitiv cu COVID-19, iar fotbalistul argentinian a ales un mod inedit de a interacţiona cu soţia sa, Tamara Gorro.

Într-o imagine postată pe Instagram de către cei doi, se poate observa cum Garay se află în casă, cu mască de protecţie, iar soţia sa îi oferă un sărut virtual de pe partea cealaltă a ferestrei.

„Este mereu alături de mine, indiferent de ceea ce se întâmplă", a scris Garay, care a fost imediat completat de soţia sa: „Nu uita, iubitule: Sănătos sau bolnav, voi fi mereu cu tine".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ella siempre conmigo, pase lo que pase... Te amo mucho mi amor. GRACIAS 💪😍😘 #graciasmivida #G24

A post shared by Ezequiel Garay (@ezequielgaray24) on

Mar 16, 2020 at 5:10am PDT

Clubul spaniol Valencia este unul dintre cele mai afectate de pandemia de COVID-19.

35% dintre cei care fac parte din club au fost testaţi pozitiv deja.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici