Imaginile batjocoritoare cu biletele de avion cu număr D3AD (mort) apărute la adresa lui Emiliano Sala, investigate de poliţie

Poliţia galeză a anunţat, sâmbătă, că imaginile batjocoritoare apărute la adresa lui Emiliano Sala vor fi investigate, în speranţa de a fi găsit autorul acestora.

1496 afișări
Imaginea articolului Imaginile batjocoritoare cu biletele de avion cu număr D3AD (mort) apărute la adresa lui Emiliano Sala, investigate de poliţie

Poliţia galeză investighează imaginile batjocoritoare apărute la adresa lui Emiliano Sala

Cu mai puţin de două zile înaintea derby-ului dintre Swansea şi Cardiff, pe reţelele de socializare au apărut imagini cu bilete de avion tipărite în care apare numele lui Emiliano Sala, în dreptul numărului de zbor fiind scris D3AD (n.r. - mort). Presupusele tichete conţin emblema clubului Swansea şi denumirea Swansea City Airlines.

”Cunoaştem faptul că pe reţelele de socializare circulă o fotografie legată de Emiliano Sala. Investigăm acest lucru şi lucrăm alături de cluburile Swansea şi Cardiff City. Vrem să reamintim oamenilor să nu distribuie această imagine pentru că vor comite un delict. Rugăm să ne contacteze oricine are informaţii legate de acest caz”, este mesajul transmis de poliţia din South Wales.

Emiliano Sala a semnat cu echipa Cardiff City, la data de 19 ianuarie 2019, pentru 17 milioane de euro. După prezentarea oficială, Sala s-a întors la Nantes pentru a-şi lua la revedere de la colegii săi, urmând să revină în Cardiff pe 21 ianuarie. La data de 21 ianuarie, aparatul de zbor în care se afla Emiliano Sala a dispărut deasupra Canalului Mânecii. Cadavrul lui Sala a fost descoperit abia în ziua de 4 februarie.

Partida dintre Swansea şi Cardiff City va avea loc duminică, începând cu orele 14:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici