Impresarul lui Lovin a negociat trecerea jucătorului la Munchen 1860

Laszlo Kleber, impresarul mijlocaşului Florin Lovin, a negociat, joi după-amiază, cu directorul sportiv al formaţiei Munchen 1860, Miki Stevic, trecerea jucătorului român la gruparea germană, nefiind luată încă o decizie finală, informează site-ul tz-online.de.

21 afișări
Imaginea articolului Impresarul lui Lovin a negociat trecerea jucătorului la Munchen 1860

Impresarul lui Lovin a negociat trecerea jucătorului la Munchen 1860 (Imagine: Mediafax Foto)

Discuţiile dintre cei doi au avut loc în cantonamentul echipei de la St. Johann, Austria.

Florin Lovin, aflat încă sub contract cu formaţia Steaua, este unul dintre jucătorii la care noul antrenor al echipei "roş-albastre" Cristiano Bergodi s-a decis să renunţe. Lovin s-a antrenat în prima parte a pregătirii pentru noul sezon cu echipa a doua a Stelei, de marţi el fiind în cantonamentul echipei Munchen 1860.

Formaţia TSV Munchen 1860 a încheiat ediţia trecură din 2.Bundesliga pe poziţia a 12-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici