Impresarul lui Mutu: Adrian iubeşte Fiorentina şi vrea să rămână aici

Impresarul Pietro Chiodi a declarat, luni, la postul italian Sky, că atacantul Adrian Mutu iubeşte echipa Fiorentina şi oraşul Florenţa, unde îşi doreşte să rămână.

185 afișări
Imaginea articolului Impresarul lui Mutu: Adrian iubeşte Fiorentina şi vrea să rămână aici

Impresarul lui Mutu: Adrian iubeşte Fiorentina şi vrea să rămână aici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Adrian este în vacanţă, este liniştit, noi aşteptăm veşti de la Fiorentina. Peste 15-20 de zile ne vom întâlni cu oficialii de la Fiorentina şi vom vedea ce se va decide. El vrea să rămână la Florenţa pentru că iubeşte oraşul şi suporterii, dar nici nu vrea să blocheze creşterea Fiorentinei. În cadrul reuniunii ce o vom avea, vom determina dacă este un obstacol, iar dacă este cazul vom căuta o altă destinaţie", a spus Chiodi, potrivit violanews.com.

Mutu are contract cu Fiorentina până în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici