VIDEO  “În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”, un film despre calificarea la EURO 2024

După 8 ani, România se întoarce la Campionatul European, iar românii vor avea ocazia să vadă întreaga poveste a acestei calificări într-un film-eveniment, ce va fi lansat pe 17 mai în cinematografele din toată ţara, anunţă frf.ro.

117 afișări
Imaginea articolului “În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”, un film despre calificarea la EURO 2024

Sursa foto: Federaţia Română de Fotbal

„Filmul „În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”, regizat de Remus Achim, va oferi suporterilor o perspectivă unică şi autentică asupra călătoriei echipei naţionale spre EURO 2024. Cu un acces fără precedent în culisele antrenamentelor şi meciurilor, filmul surprinde fidel întregul parcurs al echipei în drumul spre calificare, cu emoţii, dezamăgiri şi bucurii, epuizare şi explozie de energie.”, scrie site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Filmările cu jucătorii şi staff-ul naţionalei le vor permite românilor să pătrundă pentru prima oară în viaţa intimă a echipei naţionale. Producţia care prezintă viaţa de la lot a tricolorilor aşa cum nu a mai fost arătată publicului până acum va include interviuri exclusive cu actorii principali ai calificării, jucătorii şi selecţionerul Edward Iordănescu, dar şi cu alţi oameni din staff, fiecare povestind experienţa sa unică.

Pe scurt, filmul dezvăluie poveştile şi emoţiile din spatele unei calificării în care mulţi nu au crezut. În plus, calitatea deosebită a imaginii şi energia pe care publicul o va simţi vor crea o experienţă minunată pentru orice spectator.

„Am dorit să aducem românii mai aproape de echipa lor de suflet şi să le oferim această experienţă extraordinară alături de jucătorii lor. Filmul va deschide uşile vestiarului echipei naţionale şi va arăta publicului cum s-a trăit din interior această calificare şi cât de mult s-a muncit pentru a ajunge la EURO. Este un proiect la care lucrăm cu pasiune şi dedicare, iar rezultatul va fi un film ce va stârni emoţii şi cred că va reaprinde sentimentul de mândrie naţională. Sunt foarte bucuros că am ocazia să spun această poveste. Şi, deşi este una cu final cunoscut, publicul va avea parte de multe surprize şi va trăi totul la intensitate maximă”, a declarat Remus Achim.

Remus Achim are 41 de ani şi o experienţă de 20 de ani în producţie video şi content digital. Absolvent al Universităţii Media, Facultatea de Jurnalism, în 2003, şi al New York Film Academy, secţia Regie de Film, în 2012, Remus Achim se află la al treilea film documentar regizat, după „Loredana – Never Ending Story”, şi „Burning Picasso”, producţie cu care a participat la mai multe festivaluri de film.

„În inima Naţionalei” va fi o premieră în sportul românesc, publicul urmând să călătorească împreună cu Echipa Naţională pe toată durata preliminariilor, retrăind toate cele 10 partide din campania de calificare.

Filmul va putea fi văzut în cinematografele din toată ţara începând cu 17 mai, înainte de EURO 2024.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici