În meciul Islanda-România din Liga Naţiunilor va fi folosit arbitrajul video

UEFA a anunţat oficial, introducerea arbitrajului video (VAR) la barajul Ligii Naţiunilor, ceea ce înseamnă că echipa naţională a României, care va juca în deplasare, pe 26 martie, contra Islandei, va avea parte de acest sistem de arbitraj.

65 afișări
Imaginea articolului În meciul Islanda-România din Liga Naţiunilor va fi folosit arbitrajul video

În meciul Islanda-România din Liga Naţiunilor va fi folosit arbitrajul video

Pentru echipa României va fi primul meci din istorie în care va fi folosit sistemul VAR. Arbitrajul video a mai fost folosit în ţara noastră la meciul tur dintre CFR Cluj şi Slavia Praga, din preliminariile Ligii Campionilor.

România se va întâlni cu Islanda în barajul Ligii Naţiunilor, iar dacă va câştiga partida din 26 martie, va ajunge în finala Diviziei acolo unde o va întâlni pe una dintre selecţionatele Bulgariei şi Ungariei. Pentru a ajuns la EURO 2020, România trebuie să câştige ambele partide.

În cazul în care vor ajunge la turneul final, "tricolorii" mari, pregătiţi de fostul selecţioner al naţionalei de tineret, Mirel Rădoi, se vor duela cu Ucraina, Olanda şi Austria, în Grupa C.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
românia,
islanda,
var

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici