Încă două medalii de aur pentru România la Campionatul European Masters de atletism

Adina Gheorghiu şi Andoni Constantin au obţinut medalii de aur duminică, la Campionatele Europene Masters de atletism, ce au loc în Italia, la Pescara.

4710 afișări
Imaginea articolului Încă două medalii de aur pentru România la Campionatul European Masters de atletism

Sursa foto: Facebook / Federaţia Română de Atletism

După ce s-a impus în proba de 100 m din cadrul Campionatelor Europene Masters de la Pesacara (Italia), pe 15 septembrie, Adina Gheorghiu (F45) a urcat din nou duminică pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, câştigând cursa de cursa de 200 m, cu timpul de 26,05 s.

Tot duminică, Andoni Constantin (M35) şi-a adjudecat titlul continental la 200 m, fiind cronometrat în 22,07.

Cele două medalii de aur vin să completeze alte două clasări pe podium de până acum, reuşite de aceaşi Adina Gheorghiu (F45), la 100 m, cu un nou record naţional (12,54), dar şi de către Margareta Anton (F60+), care a câştigat bronzul la aruncarea suliţei (31,28 m).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici