Încă un deces în fotbal. Fostul internaţional român Viorel Turcu a murit la vârsta de 60 de ani

Fostul internaţional Viorel Turcu, care a câştigat titlul în Liga 1 cu FC Argeş, Dinamo şi Steaua şi Cupa României în două rânduri cu cele două echipe bucureştene, a murit la vârsta de 60 de ani.

2456 afișări
Imaginea articolului Încă un deces în fotbal. Fostul internaţional român Viorel Turcu a murit la vârsta de 60 de ani

Fostul internaţional român Viorel Turcu a murit la vârsta de 60 de ani

Născut pe 9 august 1960, Viorel Turcu a jucat în cariera de profesionist, începând din 1977 şi până când s-a retras, în 1992, la FC Argeş, Steaua, Dinamo, FC Olt Scorniceşti, UTA Arad, Nistrul Chişinău şi Szarvasi Vasas.

Potrivit Federaţiei Române de Fotbal, a câştigat titlul în Liga 1 cu FC Argeş, Dinamo şi Steaua şi Cupa României în două rânduri cu cele două echipe bucureştene.

De asemenea, Viorel Turcu a adunat şi 7 selecţii pentru echipa naţională, reuşind să înscrie o dată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
viorel turcu,
murit,
frf

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici