Incendiu la noul stadion al echipei Galatasaray

Un incendiu a avut loc, sâmbătă, la noul stadion al echipei Galatasaray, Turk Telekom Arena din Istanbul, care va fi inaugurat la 15 ianuarie 2011, informează spor3.com.

62 afișări
Imaginea articolului Incendiu la noul stadion al echipei Galatasaray

Antrenorul Galatasaray, Gheorghe Hagi (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Incendiul a izbucnit în barăcile în care sunt cazaţi muncitorii care participă la lucrările de finalizare a construcţiei stadionului. La faţa locului au sosit mai multe echipaje de pompieri, care au reuşit să stingă incendiul în aproximativ jumătate de oră.

Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Echipa Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi, va întâlni, astăzi, de la ora 19.00, pe stadionul Ali Sami Yen, formaţia Genclerbirligi, în etapa a XVI-a a campionatului Turciei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici