Începe runda 28 a Superligii cu trei meciuri, toate cu mize importante

  • Superliga la fotbal masculin programează la mijloc de săptămână o etapă intermediară, cea cu numărul 28.
  • Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, se cunosc deja trei echipe calificate în play off.
  • Matematic, altele 9 mai pot ocupa restul de trei locuri disponibile.
179 afișări
Imaginea articolului Începe runda 28 a Superligii cu trei meciuri, toate cu mize importante

Începe runda 28 a Superligii cu trei meciuri, toate cu mize importante

Runda 28 începe cu un duel al supravieţuirii cu miza avansării spre mijlocul mai sigur al clasamentului. U Craiova 1948, cu trei înfrângeri consecutive în ultimele meciuri, primeşte vizita moldovenilor de la Poli Iaşi, care vin cu un moral ridicat, după ce au învins pe Rapid Bucureşti pe teren propriu. Ambele echipe au câte 30 de puncte şi sunt aproape de subsolul clasamentului. Remiza poate fi o opţiune viabilă pentru ambele, în condiţiile în care următoarea clasată, FC Voluntari, joacă acasă cu liderul FCSB.

Al doilea meci al zilei, dintre Dinamo Bucureşti şi FC Hermannstadt va fi un duel cu mize importante de ambele părţi. Gazdele, aflate pe penultimul loc, cu 22 de puncte, au nevoie de orice punct pentru a-şi asigura o zestre cât mai bună în play-out. Sibienii sunt însă foarte aproape de un posibil play-off, şi chiar şi un singur punct îi poate ajuta să se desprindă de urmăritori, care au meciuri dificile în această etapă.

Ultima confruntare de marţi se joacă la Galaţi, unde Oţelul primeşte vizita lui CFR Cluj. Oaspeţii au pierdut contactul cu FCSB, aflându-se la 10 puncte distanţă, pe locul doi. Orice eşec sau semieşec poate reduce drastic şansele la titlul ale ardelenilor. Gazdele, cu Dorin Toma pe bancă, în absenţa lui Dorinel Munteanu (suspendat), navighează la mijlocul celei de a doua jumătăţi a clasamentului şi mai au şanse matematice la play-off, astfel că au o motivaţie importantă, mai ales după egalul smuls campioanei, în deplasare, etapa trecută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici