INCIDENT pe terenul de fotbal: un jucător din Turcia l-a tăiat cu lama pe un adversar | VIDEO

Partida din liga a treia turcă, disputată sâmbătă, dintre Amedspor şi Sakaryaspor, scor 1-1, a avut parte de câteva incidente incredibile, chiar înainte de startul jocului.

1156 afișări
Imaginea articolului INCIDENT pe terenul de fotbal: un jucător din Turcia l-a tăiat cu lama pe un adversar | VIDEO

INCIDENT pe terenul de fotbal: un jucător din Turcia l-a tăiat cu lama pe un adversar la începutul meciului | VIDEO

La momentul salutului dintre cele două formaţii rivale, Mansur Calar (33 de ani), jucătorul gazdelor, a fost observat de camerele TV ţinând în mână un obiect tăios, asemănător unei lame de ras. La scurt timp după, acesta a fost surprins încercând să-l taie pe căpitanul oaspeţilor, Ferhat Yazgan.

Ulterior, Calar a mers la acelaşi adversar şi l-a strâns de gât.

După meci, victima a postat o fotografie pe Instagram în care sunt vizibile rănile suferite în urma agresiunilor suferite.

Potrivit presei turce, altercaţiile ar fi avut loc din cauza rivalităţii dintre cele două cluburi, dar, cel mai important, din pricina conflictului dintre turci şi kurzi.

Deşi violenţele au fost unele ieşite din comun, potrivit fişei de joc, Mansur Calar nu a fost eliminat şi a fost integralist în remiza echipei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici