Incident rasist în campionatul Rusiei, ghanezul Frimpong eliminat pentru gesturi obscene - VIDEO

Mijlocaşul ghanez Emmanuel Frimpong a fost eliminat pentru că a reacţionat virulent la injuriile rasiste ale fanilor adverşi, vineri, la meciul pe care echia sa, FC Ufa, l-a încheiat la egalitate, scor 2-2, cu Spartak Moscova, în prima etapă a campionatului Rusiei, relatează presa internaţională.

130 afișări
Imaginea articolului Incident rasist în campionatul Rusiei, ghanezul Frimpong eliminat pentru gesturi obscene - VIDEO

Incident rasist în campionatul Rusiei, ghanezul Frimpong eliminat pentru gesturi obscene (Captură video)

Frimpong a fost eliminat după o jumătate de o oră de joc, pentru gesturi obscene în direcţia fanilor moscoviţi.

"Vreau să-mi cer scuze pentru că am fost eliminat după ce am fost provocat. Aşa ceva nu trebuia să se întâmple, dar sunt doar un om. Am fost insultat pentru jocul pe care îl ador...şi totuşi vom disputa un turneu final al unei Cupe Mondiale în această ţară în care africanii vor trebui să vină pentru a juca fotbal", a scris sportivul ghanez pe Twitter, după meci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici