Incidente după un meci de fotbal din Rusia: Două persoane au murit şi şase au fost rănite

Două persoane au fost ucise şi alte şase au fost rănite în urma unor încăierări la un meci de fotbal la Sankt Petersburg între cetăţeni din Tadjikistan şi Azerbaïdjan, a anunţat miercuri comitetul de anchetă din localitate.

179 afișări
Imaginea articolului Incidente după un meci de fotbal din Rusia: Două persoane au murit şi şase au fost rănite

Incidente după un meci de fotbal din Rusia: Două persoane au murit şi şase au fost rănite (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"O încăierare cu bastoane şi cuţite a avut loc în cartierul Nevski din Sankt Petersburg între cetăţeni din Tadjikistan şi Azerbaidjan după un meci de fotbal între două echipe pe un teren de sport", se arată într-un comunicat al comitetului de anchetă.

Numeroşi imigranţi din fostele republici sovietice vin în Rusia pentru a-şi căuta de lucru, în special la Sankt Petersburg şi Moscova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici