INCIDENTE între suporteri înaintea derbiului Dinamo - Steaua. Fanii dinamovişti de la peluza sud au fost evacuaţi

Aproximativ 200 de suporteri dinamovişti au pătruns în peluza unde se aflau fanii stelişti şi au început să se bată, cu o jumătate de oră înainte de începerea derbiului Dinamo - Steaua, din etapa a IV-a a Ligii I.

939 afișări
Imaginea articolului INCIDENTE între suporteri înaintea derbiului Dinamo - Steaua. Fanii dinamovişti de la peluza sud au fost evacuaţi

INCIDENTE între suporteri înaintea derbiului Dinamo - Steaua. Fanii dinamovişti de la peluza sud au fost evacuaţi (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

Fanii dinamovişti au trecut de jandarmi şi au început să arunce cu diferite obiecte spre suporterii Stelei aflaţi la primul inel. Majoritatea suporterilor stelişti de la inelul 3 au coborât în apărarea fanilor de la inelul 1.

Suporterii au aruncat unii în alţii cu scaune şi beţe de steag, iar jandarmii au intervenit cu întârziere şi au folosit gaze lacrimogene.

De asemenea, fanii celor două formaţii au aruncat cu petarde.

Ulterior, aproximativ 200 de suporteri dinamovişti de la peluza sud a Arenei Naţionale din Capitală au fost evacuaţi din stadion.

Fanii dinamovişti au fost încercuţi de jandarmi şi evacuaţi din stadion.

La peluza sud a Arenei Naţionale se află galeria Stelei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici