Incidente la Rapid - FC Braşov: O tânără a suferit arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului

O tânără de 18 ani a suferit arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului după ce suporterii au aruncat cu materiale pirotehnice spre teren şi au încercat să se caţere pe gardurile ce separă tribuna de suprafaţa de joc, la meciul Rapid - FC Braşov, scor 1-0, din ultima etapă a Ligii I.

933 afișări
Imaginea articolului Incidente la Rapid - FC Braşov: O tânără a suferit arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului

Incidente la Rapid - FC Braşov: O tânără a suferit arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului (Imagine: Mircea Rosca/Arhiva Mediafax Foto)

Încă de la începutul partidei, suporterii echipei Rapid au aprins torţe, "majoritatea cu o mare putere calorică", aruncând unele dintre acestea spre teren, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Alexandru Niculae.

Una dintre torţe a lovit o tânără de 18 ani din galerie, care a suferit arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului, mai ales în zona feţei şi a gâtului. Fata a fost transportată la Spitalul de Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri, pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

La finalul partidei, analizând imaginile surprinse din galerie, jandarmii au identificat şase persoane care au fost duse la secţia de poliţie competentă, pentru că au aruncat cu materiale pirotehnice spre teren. Acestora li s-au întocmit acte de constatare şi au primit interdicţie de a se afla pe o arenă sportivă pe perioade de la unu la trei ani. Cei şase suporteri riscă, de asemenea, închisoare de la trei luni la doi ani.

Totodată, două persoane au fost sancţionate cu amenzi de 150, respectiv 250 de lei pentru că s-au căţărat pe gardul ce separă tribuna de suprafaţa de joc, încercând să ajungă pe teren. Acestea au primit, de asemenea, interdicţie de a intra pe un stadion timp de şase luni.

Jandarmii continuă cercetările pentru a afla cine sunt vinovaţii pentru incidentul în care tânăra de 18 ani a fost lovită de o torţă aprinsă.

Formaţia Rapid Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Braşov, în etapa a XXXIV-a, ultima, a Ligii I, unicul gol al meciului fiind marcat de Sabrin Sburlea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici