Înfrângere pentru Galatasaray în campionatul Turciei. Hagi: Nici nu vreau să vorbesc

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluează Bogdan Stancu, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-1), de echipa Ankaragucu, într-un meci din etapa a XXV-a a campionatului Turciei.

42 afișări
Imaginea articolului Înfrângere pentru Galatasaray în campionatul Turciei. Hagi: Nici nu vreau să vorbesc

Înfrângere pentru Galatasaray în campionatul Turciei (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Sestak '51, '85, '87. Pentru Galatasaray au înscris Aydin Yilmaz '31 şi Pino '61.

La echipa din Istanbul, Bogdan Stancu a evoluat până în minutul 64, când a fost schimbat cu Bariş Ozbek. Argentinianul Juan Culio nu a făcut parte din lotul pentru acest meci, iar columbianul Robinson Zapata a apărat poarta echipei Galatasaray.

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat, după înfrângerea din meciul din deplasare cu Ankaragucu, că formaţia sa a pierdut deşi a controlat jocul şi că nici nu vrea să vorbească, fiind foarte supărat.

"Îmi trec multe prin minte, dar nu le pot spune la cald. În vestiar toată lumea este supărată. Am venit aici ca să câştigăm şi eram bine motivaţi. În câteva minute s-a schimbat totul şi am fost învinşi... Este un sezon foarte dificil pentru noi şi primim goluri foarte uşor. Nu a decurs astfel jocul, noi îl controlam, dar rezultatul este în defavoarea noastră. Voi face o analiză mai târziu, acum suntem foarte supăraţi. Nici nu vreau să vorbesc", a spus Hagi.

Formaţia antrenată de Hagi ocupă locul 11 în clasamentul campionatului turc, cu 33 de puncte, înregistrând până în prezent 10 victorii, 3 rezultate de egalitate şi 12 înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici