Înotătorul Robert Glinţă a cucerit medalia de argint la proba de 50m spate, de la Guangzhou

Înotătorul român Robert Glinţă (22 de ani) a cucerit a doua medalie la prima etapă a FINA Champions Swim Series, circuitul de trei milioane de dolari al Federaţiei Internaţionale de Nataţie.

67 afișări
Imaginea articolului Înotătorul Robert Glinţă a cucerit medalia de argint la proba de 50m spate, de la Guangzhou

Înotătorul Robert Glinţă a cucerit medalia de argint la proba de 50m spate, de la Guangzhou

După bronzul de sâmbătă de la 100 m spate, care i-a adus calificarea la JO 2020, dinamovistul s-a clasat pe locul 2 (medalie de argint) la 50 m spate, probă desfăşurată duminică.

Valorosul înotător român a încheiat lungimea de bazin în 24,59 secunde, nou record naţional! Aurul a fost câştigat de rusul Kliment Koleşnikov, cu 24,58 (o sutime de secundă diferenţă!). Robert i-a întrecut pe Michael Andrew (SUA) 24.95 şi pe Vladimir Morozov (Rusia) 25,50.

Pentru cele două medalii, Robert Glinţă va încasa premii de 14000 de dolari (6000 pentru bronz şi 8000 pentru argint).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici