Instalaţia de încălzire a terenului, condiţie obligatorie pentru obţinerea licenţei, din 2012/2013

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis, joi, ca una dintre condiţiile obligatorii în vederea obţinerii licenţei cluburilor pentru Liga I să fie, începând din sezonul 2012/2013, existenţa instalaţiei de încălzire a terenului de joc, informează site-ul oficial al FRF.

24 afișări
Imaginea articolului Instalaţia de încălzire a terenului, condiţie obligatorie pentru obţinerea licenţei, din 2012/2013

Instalaţia de încălzire a terenului, condiţie obligatorie pentru obţinerea licenţei, din 2012/2013 (Imagine: Shutterstock)

Propunerea privind această condiţie a venit din partea preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir.

Comitetul Executiv al FRF a mai decis ca, în vederea turneului final al Campionatului European Under 17, din Serbia (3-15 mai), cluburile de la care staful tehnic al naţionalei U17 va selecţiona jucători să fie obligate, sub sancţiunea neprogramării la jocurile din campionat, să disponibilizeze fotbaliştii convocaţi începând cu data de 12 aprilie până în ziua ultimului meci pe care reprezentativa României îl va disputa la turneul final.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici