Insulele Feroe – România, din preliminariile pentru Euro 2020, se joacă sâmbătă. ORA meciului

Echipa naţională a României va înfrunta, sâmbătă, începând cu ora 19:00, reprezentativa Insulelor Feroe, în preliminariile pentru Euro 2020.

1296 afișări
Imaginea articolului Insulele Feroe – România, din preliminariile pentru Euro 2020, se joacă sâmbătă. ORA meciului

Insulele Feroe – România, din preliminariile pentru Euro 2020, se joacă sâmbătă. ORA meciului

Selecţionerul Cosmin Contra a prefaţat meciul cu Insulele Feroe: „Ne aşteaptă un meci greu, contra unei echipe care joacă bine, în special în meciurile de pe teren propriu. Experienţa de pe terenurile sintetice nu ne dă motive să fim liniştiţi, dar mesajul transmis de mine s-a văzut la antrenamentele din această săptămână. Am încredere că jucătorii mei vor da dovadă de multă maturitate şi sper că ceea ce am pregătit se va vedea în meci. Trebuie să avem atitudine, să respectăm adversarii şi să ştim ce meci jucăm. Totul depinde de abordarea noastră. Trebuie să avem o mentalitate sănătoasă în acest meci pentru a câştiga. Sunt liniştit, jucătorii noştri s-au antrenat foarte bine şi au înţeles ceea ce le-am transmis. Voi încerca să folosesc cel mai bun prim «11» pe care îl am la dispoziţie. Mă gândesc doar la meciul cu Feroe, nu la cel cu Norvegia. Mi-e teamă de orice meci, atât timp cât întâlnim un oponent care nu are niciun punct, dar a avut momente în care a dominat orice adversar. Inclusiv cu noi, la Cluj, cei din Feroe s-au apropiat destul de periculos de poarta noastră”.

În clasamentul grupei F, Spania este lider, cu un total de 18 puncte. Suedia se află pe locul al doilea, cu 11 puncte. Locul 3 este ocupat de România, cu un total de 10 puncte. Norvegia se află pe poziţia 4, cu 9 puncte. Malta se află pe 5, cu 3 puncte, iar Insulele Feroe ocupă ultimul loc, fără niciun punct.

În partida tur, România a învins Insulele Feroe, cu scorul de 4-1. Golurile au fost marcate de Ciprian Deac (26), Claudiu Keşeru (29, 32) şi George Puşcaş (63).

Programul României:
15 octombrie: România – Norvegia (ora 21:45)
15 noiembrie: România – Suedia (ora 21:45)
18 noiembrie: Spania – România (ora 21:45)

Echipe probabile:
Insulele Feroe: Nielsen - Vatnhamar, Vatnsdal, Gregersen, Baldvinsson, Davidsen - Edmundsson, Hansson, Bjartalio, Bartalsstovu – Olsen
România: Tătăruşanu - R. Benzar, Chiricheş, Ad. Rus, Bancu - R. Marin, Bordeianu, Fl. Coman - I. Hagi - G. Puşcaş, Fl. Andone

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici