Întâlnire între Calderon şi Gil pentru Cristiano Ronaldo

Preşedintele clubului Real Madrid, Ramon Calderon, şi directorul general de la Manchester United, David Gill, se vor întâlni, luni, la Nyon, pentru a discuta despre un eventual transfer al portughezului Cristiano Ronaldo la gruparea spaniolă, a anunţat, sâmbătă, cotidianul AS.

12 afișări
Imaginea articolului Întâlnire între Calderon şi Gil pentru Cristiano Ronaldo

Întâlnire între Calderon şi Gil pentru Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax/AFP)

Calderon şi Gill vor fi prezenţi, luni, la Nyon, la sediul UEFA, în calitate de reprezentanţi ai echipelor lor pentru o întâlnire a asociaţiei cluburilor europene, însă vor avea o "discuţie privată" pe tema atacantului portughez.

Cristiano Ronaldo, aflat sub contract cu Manchester până în 2012, este dorit de Real Madrid, grupare ce ar fi pregătită să acorde până la 85 de milioane de euro pentru transferul fotbalistului.

Manchester United a reafirmat, vineri, că atacantul nu este de vânzare şi că ultimele informaţii privind un transfer al său la Real Madrid nu sunt decât o "absurditate absolută".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici