Inter, amendată cu 15 000 de euro din cauza scandărilor rasiste ale fanilor

Clubul Internazionale Milano a fost amendat cu 15 000 de euro, din cauza scandărilor rasiste ale suporterilor la meciul de sâmbătă seară, cu Napoli. Ţinta scandărilor rasiste a fost jucătorul Kalidou Koulibaly. Inter-Napoli s-a terminat 2-0, goluri Icardi şi Brozovic

130 afișări
Imaginea articolului Inter, amendată cu 15 000 de euro din cauza scandărilor rasiste ale fanilor

Inter, amendată cu 15 000 de euro din cauza scandărilor rasiste ale fanilor

Kalidou Koulibaly, jucătorul echipe Napoli, a fost ţinta scandărilor rasiste, sâmbătă seară, la meciul câştigat de Inter, scor 2-0, cu formaţia din sudul Italiei. În urma comportamentului rasist al suporterilor, Inter a fost amendată cu 15 000 de euro.

Internazionale Milano a învins, sâmbătă seară, formaţia Napoli, scor 2-0. Echipa antrenată de Roberto Mancini a marcat ambele goluri în prima repriză prin Icardi, minutul 4 şi Brozovic, minutul 44. Inter este pe locul 4 în Serie A, cu 61 de puncte, în timp ce Napoli este pe locul 2, cu 70 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici