Inter Milano ar da 14 milioane de euro pentru Chivu (presă)

Cotidianul Gazzetta dello Sport scrie, vineri, că oficialii clubului Internazionale Milano sunt dispuşi să mărească oferta pentru fundaşul echipei AS Roma, Cristian Chivu, la 14 milioane de euro, fără niciun alt jucător la schimb.

1 afișare
Imaginea articolului Inter Milano ar da 14 milioane de euro pentru Chivu (presă)

Inter Milano ar da 14 milioane de euro pentru Chivu (presă)

"Deşi preşedintele Massimo Moratti a declarat că nu este nicio noutate în privinţa lui Chivu, oferta Interului a crescut la 14 milioane de euro fără niciun alt jucător la schimb. Pe lângă bani, cele două cluburi s-ar putea înţelege şi la perfectarea unor meciuri amicale", a scris sursa citată.

Publicaţia italiană notează că Roma continuă să ceară 18 milioane de euro pe internaţionalul român, dar s-ar putea să accepte oferta campioanei Italiei pentru a nu-l pierde gratis pe Chivu în vara viitoare. "14 milioane de euro înseamnă mai mult decât nimic, iar românul nu are nici cea mai mică intenţie să-şi prelungească contractul. În acest caz, Roma pare dispusă să se despartă de Chivu, iar acest lucru s-ar putea întâmpla până joi (n.r. - 26 iulie) când va avea loc sărbătorirea a 80 de ani de la înfiinţarea clubului", scrie Gazzetta dello Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici