Inter Milano, Celtic şi Dinamo Moscova, amendate de UEFA după meciurile din februarie din Liga Europa

Grupările Internazionale Milano, Celtic Glasgow şi Dinamo Moscova au fost amendate de Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA ca urmare a problemelor semnalate la meciuri jucate în luna februarie, în 16-imile de finală ale Ligii Europa.

54 afișări
Imaginea articolului Inter Milano, Celtic şi Dinamo Moscova, amendate de UEFA după meciurile din februarie din Liga Europa

Inter Milano, Celtic şi Dinamo Moscova, amendate de UEFA după meciurile din februarie din Liga Europa (Imagine: HEPTA)

Potrivit uefa.org, clubul Celtic Glasgow a fost amendat cu 8.000 de euro deoarece echipa a primit mai mult de cinci cartonaşe la meciul din deplasare cu Internazionale Milano, pierdut cu scorul de 0-1, la 26 februarie, în manşa secundă a 16-imilor Ligii Europa.

Celtic Glasgow a primit şi o amendă de 5.000 de euro pentru că suporterii au aprins fumigene. De asemenea, Internazionale Milano a fost amendată cu 5.000 de euro după ce fanii au aprins fumigene la partida cu Celtic.

Clubul Dinamo Moscova a fost amendat cu 20.000 de euro tot pentru că suporterii au aprins fumigene, fapte semnalate la meciul din deplasare din 19 februarie cu Anderlecht, scor 0-0, din prima manşă a 16-imilor Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici