Inter Milano suspendă întreaga activitate a tuturor echipelor de juniori

Inter Milano a decis să suspende întreaga activitate a tuturor echipelor de juniori din cauza epidemiei de coronavirus.

53 afișări
Imaginea articolului Inter Milano suspendă întreaga activitate a tuturor echipelor de juniori

Sursa foto: Profimedia

Formaţia Primavera a clubului nu se va prezenta la meciul cu Rennes, din UEFA Youth League, astfel că va pierde la masa verde. Partida ar fi trebuit să aibă loc miercuri, la Florenţa, însă echipa franceză se va califică automat mai departe.

Inter a anunţat că obiectivul principal al clubului este protejarea jucătorilor, mulţi dintre ei minori, a antrenorilor şi a celorlalţi angajaţi ai clubului.

Formaţia italiană este situată în regiunea Lombardia, care este plasată în carantină până la data de 3 de aprilie din cauza epidemiei de coronavirus. Clubul îşi va continua activitatea, pentru moment, doar la nivelul primei echipe.

Afectat de această decizie este şi Cristian Chivu. Fostul căpitan al naţionalei României este antrenorul formaţiei U17 a celor de la Inter Milano.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici