Inter Milano vrea ca Adriano să fie amendat cu suma de 150.000 de euro

Conducerea clubului Internazionale Milano doreşte să îl amendeze pe atacantul Adriano cu suma de 150.000 de euro, după ce brazilianul, cunoscut pentru lipsa sa de disciplină, nu s-a prezentat la primul antrenament al anului, a anunţat cotidianul Gazzetta dello Sport.

13 afișări
Imaginea articolului Inter Milano vrea ca Adriano să fie amendat cu suma de 150.000 de euro

Inter Milano vrea ca Adriano să fie amendat cu suma de 150.000 de euro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit jurnalului italian, Inter vrea să aplice în cazul lui Adriano cea mai mare sancţiune posibilă, "reţinerea a 30 la sută din salariul jucătorului, adică a 150.000 de euro", însă această solicitare trebuie să fie analizată de Comisia de Disciplină a Ligii Italiene de Fotbal.

 

Adriano, care şi-a petrecut vacanţa în Brazilia, nu s-a prezentat în data de 2 ianuarie la reluarea pregătirilor echipei Inter. El s-a alăturat echipei milaneze la 3 ianuarie.

"Cred că trebuie să înţeleagă că vrem ca el să fie fericit. Şi că munceşte în aceleaşi condiţii ca şi alţii pentru a fi mulţumit de sine şi pentru a-şi aduce contribuţia la echipă", a declarat argentinianul Javier Zanetti, căpitanul echipei Inter.

Adriano, în vârstă de 26 de ani, a fost lăsat în afara lotului la mai multe meciuri de către tehnicianul Jose Mourinho, din cauza lipsei de disciplină.

Citeşte şi:

Mourinho dezminte o eventuală plecare a atacantului Adriano

Adriano a venit beat la antrenament şi a fost dat afară de Mourinho

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici