Inter neagă plata unor comisioane impresarilor lui Chivu

Gruparea Internazionale Milano a anunţat, joi seară, într-un comunicat postat pe site-ul său oficial, că nu a plătit niciun fel de comisioane agenţilor fundaşului Cristian Chivu, fotbalist aflat în atenţia echipei milaneze şi a cluburilor FC Barcelona şi Real Madrid.

1 afișare

Presa spaniolă, preluată apoi de cea italiană, a scris că patronul Interului, Massimo Moratti, ar fi achitat deja fraţilor Becali, reprezentanţii jucătorului, suma de 1,5 milioane de euro pentru ca aceştia să faciliteze transferul fundaşului echipei AS Roma la campioana Italiei.

Inter neagă aceste acuzaţii şi ameninţă că ar putea acţiona în justiţie sursele care au lansat informaţiile respective.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici