Interdicţia pe care i-au pus-o medicii antrenorului Eugen Neagoe pentru a se întoarce pe teren

Eugen Neagoe este noul antrenor al clubului FC Hermannstadt şi a văzut din tribune meciul contra celor de la Astra Giurgiu, încheiat la egalitate, scor 0-0.

163 afișări
Imaginea articolului Interdicţia pe care i-au pus-o medicii antrenorului Eugen Neagoe pentru a se întoarce pe teren

Interdicţia pe care i-au pus-o medicii antrenorului Eugen Neagoe pentru a se întoarce pe teren

Fostul tehnician al echipei Dinamo a precizat la finalul partidei că medicii i-au permis să se întoarcă pe terenul de fotbal, cu un singur amendament.

„Am primit acceptul medicilor, care au avut mare grijă de mine în această perioadă. Mi-au zis că totul este în regulă şi că pot reveni fără probleme la ce făceam dinainte, mai puţin ţigările. De mâine voi fi la Sibiu. Vă daţi seama că mi-am dorit foarte mult să revin cât mai repede", a declarat Neagoe, potrivit digisport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a suferit un infarct miocardic la meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a doua, iar doctorii i-au interzis să mai fumeze pentru a nu-şi deteriora starea de sănătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici