Internaţional Curtea de Argeş a primit licenţa pentru sezonul 2010/2011

Preşedintele clubului Internaţional Curtea de Argeş, Emanuel Marinescu, a declarat miercuri că gruparea argeşeană a primit licenţa pentru sezonul 2010/2011.

28 afișări
Imaginea articolului Internaţional Curtea de Argeş a primit licenţa pentru sezonul 2010/2011

Internaţional Curtea de Argeş a primit licenţa pentru sezonul 2010/2011 (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Am primit licenţa fără probleme, astfel vom juca şi în campionatul viitor în Liga I. Nu avem ca obiectiv participarea în Liga Europa, ci ocuparea unui loc cel puţin la fel de bun ca la prima participare în prima divizie a fotbalului românesc. În plus, vom forma o echipă competitivă, cu jucători tineri. Faptul că avem un jucător selecţionat la lotul naţional, Mihai Răduţ, înseamnă că la Internaţional s-a muncit bine şi cu folos, iar faptul că ne-am menţinut în Liga I este un lucru elocvent", a spus Marinescu.

Internaţional Curtea de Argeş a terminat actualul sezon pe locul 14, ultimul care a permis rămânerea în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici