Internaţionalii olandezi vor avea două zile de repaus total înaintea finalei CM

Selecţionerul Olandei, Bert van Marwijk, a decis să renunţe la antrenamente în zilele de miercuri şi joi, preferând să le acorde jucătorilor săi două zile de repaus total înaintea finalei CM, care va avea loc duminică, la Johannesburg, a anunţat Federaţia Olandeză de Fotbal.

12 afișări
Imaginea articolului Internaţionalii olandezi vor avea două zile de repaus total înaintea finalei CM

Internaţionalii olandezi vor avea două zile de repaus total înaintea finalei CM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit anunţului federaţiei, jucătorii care vor dori, se vor putea antrena în sala de fitness a hotelului din Johannesburg, unde sunt cazaţi.

Următorul antrenament este programat vineri dimineaţă, pe terenurile de la universitatea Wits University.

Reprezentativa Olandei s-a calificat în finala Cupei Mondiale, după ce a învins, cu scorul de 3-2 (1-1), selecţionata Uruguayului, într-un meci disputat, marţi, la Cape Town, în semifinalele competiţiei din Africa de Sud.

În semifinale, Olanda va întâlni învingătoarea din semifinala Germania - Spania, care va avea loc miercuri, de la ora 21.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici