Internazionale Milano a câştigat campionatul Italiei

Formaţia Internazionale Milano, la care este legitimat şi românul Cristian Chivu, a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a Italiei, după ce s-a impus, duminică, în deplasare, scor 1-0, în meciul cu Siena, în ultima etapă din Serie A.

67 afișări
Imaginea articolului Internazionale Milano a câştigat campionatul Italiei

Internazionale Milano a câştigat campionatul Italiei (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Internazionale Milano a obţinut al 18-lea titlu din istorie după ce a reuşit să termine în fruntea clasamentului cu un avans de două puncte faţă de AS Roma.

Formaţia italiană a câştigat al doilea titlul sub conducerea antrenorului portughez Jose Mourinho.

Internazionale Milano, care a câştigat şi Cupa Italiei, poate realiza tripla dacă învinge şi pe germanii de la Bayern Munchen, în finala Ligii Campionilor.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici