Internazionale Milano s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei

Echipa Internazionale Milano s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (3-0), formaţia Trapani (liga a doua), în turul patru al competiţiei.

59 afișări
Imaginea articolului Internazionale Milano s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei

Saphir Sliti Taider (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Marcone '4 autogol, Belfodil '40 şi Taider '44 din penalti, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Caccetta '54 şi Madonia '90, informează Gazzetta dello Sport.

Ultimul meci din turul patru al Cupei Italiei, Sampdoria Genova - Hellas Verona, se va disputa joi.

Programul partidelor din optimile de finală ale Cupei Italiei, care se vor disputa la 9 ianuarie 2014, este următorul:

AC Milan - Spezia

SSC Napoli - Atalanta Bergamo

AS Roma - Sampdoria Genova sau Hellas Verona

Juventus Torino - Avellino

Catania - AC Siena

Lazio Roma - FC Parma

AC Fiorentina - Chievo Verona

Udinese - Internazionale Milano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici