Interul Elena Gjeorgjievska, contract pe un an cu vicecampioana HCM Baia Mare

Interul dreapta Elena Gjeorgjievska va evolua din sezonul viitor la vicecampioana HCM Baia Mare, liderul curent al Ligii Naţionale, handbalista macedoneană, care joacă în prezent la Buducnost Podgorica, semnând un contract valabil pe un sezon.

203 afișări
Imaginea articolului Interul Elena Gjeorgjievska, contract pe un an cu vicecampioana HCM Baia Mare

Interul Elena Gjeorgjievska, contract pe un an cu vicecampioana HCM Baia Mare (Imagine: Attila Kisbenedek / Mediafax Foto)

Elena Gjeorgjievska are 24 de ani şi în actuala ediţie a Ligii Campionilor a marcat 9 goluri pentru echipa sa, Buducnost Podgorica, la care este coechipieră cu componenta naţionalei României, Cristina Neagu.

Sâmbătă seară, cele două jucătoare au fost pe teren la meciul câştigat de Buducnost, în deplasare, cu Larvik HK, scor 22-17, o victorie care duce Buducnost la un pas de calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Pentru HCM Baia Mare, Elena Gjeorgjievska este cea de-a patra jucătoare străină transferară în vederea noului sezon, după cele ale handbalistelor Camilla Herrem, Alexandra Do Nascimento şi Barbara Arenhart, ultimele două fiind campioane mondiale cu naţionala Braziliei.

TITLURILE ZILEI

De asemenea, HCM a mai transferat-o în inter-sezon pe extrema stângă Valentin Ardean Elisei şi a prelungit contractele jucătoarelor Paula Ungureanu şi Ada Nechita.

În actuala stagiune, HCM Baia Mare conduce clasamentul Ligii Naţionale, cu 54 de puncte, după 19 etape, şi este creditată cu prima şansă la câştigarea titlului naţional şi, implicit, evoluţia în Liga Campionilor în următorul sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici