Interviu cu psihologul Naţionalei feminine de handbal - ce le lipseşte sportivilor români

Fetele antrenate de Radu Voina au bătut Danemarca şi au câştigat medaliile de bronz la Europene după ce, cu câteva ore înaintea finalei mici, au discutat cu Violeta Popa, psihologul chemat special din ţară

93 afișări
Imaginea articolului Interviu cu psihologul Naţionalei feminine de handbal - ce le lipseşte sportivilor români

Interviu cu psihologul Naţionalei feminine de handbal - ce le lipseşte sportivilor români (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

România a câştigat meciul cu Danemarca şi medaliile de bronz la Europenele feminine de handbal la o zi după usturătorul eşec din semifinalele cu Suedia. Întâmplător sau nu, "metamorfoza" fetelor a venit la câteva ore după ce doamna doctor Violeta Popa, de la cabinetpsihoconsult.ro, psihologul echipei naţionale, a fost chemată în Danemarca să ajute echipa. Iar fetele aveau mare nevoie de cineva cu care să discute, pentru că săptămânile de cantonament de dinaintea competiţiei lasă urme.

Citeşte mai multe despre ce le lipseşte sportivilor români pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici