Investiţia NOROCOASĂ care l-a salvat de la faliment pe Lance Armstrong: Nici măcar nu ştiam că banii mei merg acolo

Fostul ciclist Lance Armstrong a anunţat că investiţia în compania Uber i-a salvat familia de la faliment.

3431 afișări
Imaginea articolului Investiţia NOROCOASĂ care l-a salvat de la faliment pe Lance Armstrong: Nici măcar nu ştiam că banii mei merg acolo

Investiţia NOROCOASĂ care l-a salvat de la faliment pe Lance Armstrong

"Nici măcar nu ştiam că banii mei merg la Uber. Credeam că Sacca a cumpărat acţiuni Twitter de la foşti angajaţi...E prea frumos ca să fie adevărat. Această investiţie ne-a salvat de la faliment", a declarat Lance Armstrong, pentru CNBC.

Americanul a rămas fără cele şapte titluri din Turul Franţei din cauza dopajului şi a trebuit să plătească şi despăgubiri de peste 100 de milioane de dolari. Lance Armstrong a anunţat că investiţia în Uber a fost făcută în 2009 prin intermediul companiei Lowercase Capital a investitorului Chris Sacca, valoarea fiind de 100.000 de dolari. El nu a vrut să declare suma câştigată acum, ca urmare a acţiunilor acumulate în urmă cu nouă ani. Oricum, suma este una uriaşă fiindcă fostul campion a cumpărat procente la Uber când societatea respectivă valora 3.7 milioane de dolari, iar acum e cotată la 120 de miliarde de dolari.

Fostul ciclist Lance Armstrong a recunoscut, în 2013, într-un interviu acordat prezentatoarei Oprah Winfrey că s-a dopat, confirmând că a luat EPO şi alte produse. "Pentru cei mai mulţi oameni e prea târziu şi asta e din vina mea. Văd situaţia ca pe o minciună mare care s-a repetat de multe ori", a spus el atunci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici