Învinsă de Dinamo pe teren propriu, Oţelul Galaţi ratează ocazia de a promova direct în Liga 1

Oţelul Galaţi a fost învinsă joi seara, pe teren propriu, de Dinamo Bucureşti, cu scorul de 0-2 (0-2). Gălăţenii, cu antrenorul Dorinel Munteanu suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, aveau nevoie de o remiză pentru a obţine promovarea directă în Liga 1.

877 afișări
Imaginea articolului Învinsă de Dinamo pe teren propriu, Oţelul Galaţi ratează ocazia de a promova direct în Liga 1

Sursa foto: MediafaxFoto

Dinamoviştii au făcut o primă jumătate de oră de joc foarte bună, în care au marcat de două ori. Larrucea a deschis scorul cu un şut plasat, lângă bară, în minutul 5.

Ahmed Bani a reuşit apoi golul de 0-2, în minutul 28, cu un şut pe colţul scurt, din careu, după ce Ghezali a driblat uşor şi i-a pasat decisiv.

Gazdele au avut şanse de a reveni în joc, însă nu au reuşit să-l învingă pe Dujmovic.

Cîrjan putea face 0-3, pe final de meci, dar a şutat înafara porţii, din poziţie ideală.

Dinamo se apropie astfel la doar 3 puncte de Oţelul Galaţi, cu două etape înainte de finalul play-off-ului şi are şanse reale de a obţine promovarea directă în Liga 1, la fel ca şi Dinamo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici