Ioan Andone: Eu şi Răzvan Lucescu vom fi 90 de minute duşmani

Antrenorul CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, miercuri, la sosirea în Bucureşti, pentru meciul cu FC Braşov din sferturile de finală ale Cupei României, că va fi duşmanul lui Răzvan Lucescu doar 90 de minute, prietenia păstrându-se indiferent de rezultatul de joi.

1 afișare
Imaginea articolului Ioan Andone: Eu şi Răzvan Lucescu vom fi 90 de minute duşmani

Ioan Andone: Eu şi Răzvan Lucescu vom fi 90 de minute duşmani (Sursa: Mediafax Foto)

"Eu şi Răzvan Lucescu vom fi 90 de minute duşmani, însă prietenia dintre noi nu ne-o poate strica nimeni. Poate să câştige el sau eu, dar prietenia rămâne. Fiecare vom căuta orice să câştigăm. Ăsta e meritul nostru şi asta trebuie să facem. Va fi greu, pentru că Braşovul nu este o echipă de Divizia B, am mai spus-o. Are în componenţă numai jucători de Divizia A, nu copii, şi au un joc destul de consistent. Nu i-am văzut în acest an, dar prin venirea lui Măldărăşanu, Abrudan şi Fabinho, sunt mult mai puternici", a declarat Andone.

Antrenorul liderului din Liga I speră să câştige Cupa României, un trofeu foarte important pentru CFR Cluj. "Mă întorc cu plăcere în Ştefan cel Mare, dar să fie şi cu un succes. Cupa României e unul dintre obiectivele noastre. Eu sper să o câştig, pentru că am mai câştigat-o de trei ori în cariera mea, iar fiecare cupă câştigată mi-a produs multă bucurie, pentru că e al doilea trofeu pe care poţi să-l ai în activitatea ta. Cupa României e un trofeu important pentru noi. CFR nu a câştigat nimic în istoria acestui fotbal şi orice lucru contează. Ar fi ceva de senzaţie ca CFR să cucerească Cupa României", a mai spus Andone.

CFR Cluj va efectua miercuri un program de pregătire pe stadionul Dinamo, unde joi va disputa partida cu FC Braşov, din sferturile de finală ale Cupei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici