Ioan Andone: Porumboiu vorbeşte mult şi prost

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Ioan Andone, a declarat, duminică, după ce a asistat la meciul Sportul Studenţesc - FC Timişoara, scor 2-3, că finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, "vorbeşte mult şi prost", informează www.prosport.ro.

33 afișări
Imaginea articolului Ioan Andone: Porumboiu vorbeşte mult şi prost

Ioan Andone: Porumboiu vorbeşte mult şi prost (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"O să sesizăm Liga, Porumboiu vorbeşte mult şi prost. Să vedem cum mi-a cumpărat Borcea titlurile. De ce nu i le-a cumpărat lui Ţălnar?! El nici nu ştie ce înseamnă să fii campion! Să vezi câţi duşmani îţi faci! Eu mi-am spus o opinie! Dar ce, el nu poate să aibă un dialog civilizat? O să am o discuţie personală cu el. Nu ştiu dacă are probleme financiare, poate are în altă parte! Să se caute dacă are probleme în altă parte! Sunt prea mulţi bani în joc, dar noi am ieşit din el! Din păcate!", a spus Andone.

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, l-a ironizat, sâmbătă, pe tehnicianul dinamovist Ioan Andone, care a criticat arbitrajul de la meciul direct din etapa a XXV-a a Ligii I, spunând că probabil antrenorul a văzut partida din Arabia Saudită şi că este nebun.

Formaţia FC Vaslui a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Wesley '24 şi Cânu '48.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici