Ioan Becali: Chivu vrea să rămână în Italia şi să câştige titlul cu Roma (presă)

Impresarul Ioan Becali a declarat, într-un interviu publicat, luni, de cotidianul Il Romanista, că fundaşul Cristian Chivu vrea să rămână în Italia şi să câştige titlul de campion cu AS Roma.

1 afișare
Imaginea articolului Ioan Becali: Chivu vrea să rămână în Italia şi să câştige titlul cu Roma (presă)

Ioan Becali: Chivu vrea să rămână în Italia şi să câştige titlul cu Roma (presă)

Internaţionalul român Cristian Chivu se află pe lista de achiziţii a cluburilor Internazionale Milano, FC Barcelona şi Real Madrid.

Cotidianul AS scrie că Real Madrid speră ca Chivu să cedeze şi să accepte oferta campioanei Spaniei. "Real Madrid speră că azi sau mâine fundaşul central şi reprezentantul său, Giovanni Becali, vor renunţa la ideea de a merge la Inter Milano pentru a accepta oferta de la Madrid, constând în 4,5 milioane de euro pentru fiecare din cele patru sezoane ale contractului pe care l-ar semna".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici