Ioan Becali: Dacă în ianuarie va sosi o ofertă importantă pentru Mutu, o vom analiza

Fostul agent de jucători Ioan Becali a declarat, marţi, că atacantul român Adrian Mutu ar putea pleca în ianuarie de la AC Fiorentina, dacă pe adresa jucătorului va sosi o ofertă importantă atât pentru fotbalistul român, cât şi pentru clubul din Florenţa, informează Corriere dello Sport.

16 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali: Dacă în ianuarie va sosi o ofertă importantă pentru Mutu, o vom analiza

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Acum Mutu se simte foarte bine la Florenţa, acolo unde are un contract bun, dar dacă în luna ianuarie va sosi o ofertă importantă, atât pentru club, cât şi pentru jucător, atunci o vom analiza împreună. Totuşi, în acest moment important este să se termine cu bine problema cu amenda şi jucătorul să se poată concentra şi să joace la cel mai înalt nivel", a punctat Becali la Radio Fiesole.

Legat de litigiul lui Mutu cu gruparea Chlelsea, Ioan Becali a precizat că decizia Tribunalului Federal Elveţian de suspendare a hotărârii TAS prin care jucătorul român era obligat să achite daune de 17 milioane de euro clubului englez nu este una definitivă, o sentinţă în acest caz fiind aşteptată la finalul lunii noiembrie: "Adrian a primit bine această veste, dar este vorba doar de o suspendare, nu de o sentinţă definitivă. Vom vedea la finalul lunii noiembrie ce se va întâmpla, dar deocamdată suntem mulţumiţi".

Tribunalul Federal Elveţian a suspendat temporar, luni, hotărârea TAS, prin care atacantul Adrian Mutu era obligat la plata unei daune în valoare de 17 milioane de euro către clubul Chelsea.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat, la 31 iulie, că a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotărât, la 7 mai 2008, că jucătorul trebuie să plătească clubului Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici