Ioan Becali: Lotito este informat de talentele din fotbalul românesc, îl are în vedere pe Alexe

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, marţi, la Radio Mana Mana Sport, că preşedintele clubului Lazio Roma, Claudio Lotito, este informat de talentele din fotbalul românesc şi îl are în vedere pe dinamovistul Marius Alexe.

71 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali: Lotito este informat de talentele din fotbalul românesc, îl are în vedere pe Alexe

Ioan Becali: Lotito este informat de talentele din fotbalul românesc, îl are în vedere pe Alexe (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Sunt mereu în contact cu Lotito. Vorbim despre posibile mutări. Lotito este informat de talentele din fotbalul românesc. Dintre cei semnalaţi, cred că îl are în vedere pe Marius Alexe. Este un jucător născut în 1990, înalt de 187 cm şi extrem de tehnic. Este un Torje mai rapid. Joacă la Dinamo Bucureşti şi costă aproximativ patru milioane de euro", a spus Becali, potrivit site-ului cittaceleste.it.

Fostul impresar a vorbit şi de interesul manifestat de Lazio Roma în această vară pentru achiziţionarea fundaşului Cristian Săpunaru de la FC Porto: "Lazio a fost aproape, apoi Porto a ridicat preţul, a cerut foarte mult şi totul a picat. Lotito este normal să vândă jucători, iar cu banii achiziţionează alţii şi îşi plăteşte şi datoriile".

La echipa Lazio Roma este legitimat fundaşul român Ştefan Radu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici