Ioan Becali: Nica va fi transferat definitiv, Alexe împrumutat. Dinamo va încasa 2,1 milioane de euro

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, marţi, la Aeroportul Henri Coandă, că Dinamo va încasa 2,1 milioane de euro în urma transferului lui Contantin Nica la Atalanta şi a împrumutului lui Marius Alexe la Sassuolo.

198 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali: Nica va fi transferat definitiv, Alexe împrumutat. Dinamo va încasa 2,1 milioane de euro

Ioan Becali (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Nica va fi transferat definitiv, 1,6 milioane. Are o medie de 180-200.000 de euro pe an (n.r. - salariul jucătorului la Atalanta). Marius Alexe pe 500.000 mii de euro (n.r. - împrumut). Alte oferte n-au existat", a declarat Ioan Becali.

Fostul impresar a precizat că Dinamo va fi mai slabă în urma acestor plpecări şi că se va "bălăci" pe un loc la mijlocul clasamentului Ligii I: "Bineînţeles că Dinamo va fi mai slabă după plecarea lor, dar scopul lui Dinamo nu era să câştige campionatul. Se vor bălăci ei acolo pe 6, 7, 8, 9, dar măcar să încropească o echipă, iar în următorul an să aibă pretenţii europene. Au un antrenor bun, un dinamovist adevărat. Sper că se termină odată cu trialurile astea, să-şi facă un lot de 22-23 de jucători".

Cei doi jucători dinamovişti, însoţiţi de Ioan Becali, au plecat marţi în Italia, unde urmează să se perfecteze transferurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici