Ioan Becali: Ştefan Radu vrea să joace la Lazio Roma şi în sezonul viitor

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, miercuri, pentru Radio Mana Mana Sport, că fundaşul Ştefan Radu vrea să joace la echipa Lazio Roma şi în sezonul viitor.

102 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali: Ştefan Radu vrea să joace la Lazio Roma şi în sezonul viitor

Ioan Becali: Ştefan Radu vrea să joace la Lazio Roma şi în sezonul viitor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu ştiu de unde au apărut zvonurile cu plecarea lui Radu în Anglia. Nu am vorbit cu nicio echipă din Premier League şi nici cu preşedintele Claudio Lotito. Şi nici nu este necesar, deoarece Ştefan Radu vrea să joace şi în sezonul viitor la Lazio. În acest moment el este în vacanţă şi apoi va reveni la Roma", a spus Becali potrivit site-ului gola.com.

În ultima perioadă, presa italiană a scris că Ştefan Radu se află în atenţia cluburilor Manchester City şi Arsenal Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici