Ioan Lucian: Popa m-a convins să preiau Poli Iaşi împreună cu Condratov

Preşedintele Federaţiei Patronilor Bihor, Ioan Lucian, a declarat, miercuri, că vrea să preia 52 la sută din acţiunile grupării Poli Iaşi, împreună cu omul de afaceri Daniel Condratov, fiind convins de antrenorul Ionuţ Popa.

123 afișări
Imaginea articolului Ioan Lucian: Popa m-a convins să preiau Poli Iaşi împreună cu Condratov

Ioan Lucian: Popa m-a convins să preiau Poli Iaşi împreună cu Condratov (Imagine: Mediafax Foto)

"În această perioadă am stat de vorbă despre fotbal cu bunul meu prieten Ionuţ Popa şi l-am văzut că suferă enorm din cauza problemelor cu care se confruntă Poli Iaşi. El m-a convins pe mine şi pe Daniel Condratov să preluăm controlul asupra clubului. Noi am încercat acelaşi lucru şi în urmă cu doi ani, însă nu s-a putut. Atunci am pus o singură condiţie: să nu plătim datoriile făcute de alţii. A apărut atunci un scurtcircuit şi totul a căzut. Acum, condiţia pusă de noi este ca Poli Iaşi să nu aibă datorii, în special la stat, iar noi preluăm 52 la sută din acţiuni", a spus Ioan Lucian.

Fostul preşedinte al FC Bihor, Ioan Lucian, a mai afirmat că restul de 48 la sută din acţiuni ar urma să rămănă la oficialităţile locale.

"Normal mi s-ar părea ca restul de acţiuni să rămănă la Consiliul Local şi cel Judeţean, pentru că acestea ar da greutate echipei. Dacă propunerea noastră va fi acceptată, în maximum două săptămăni, suntem dispuşi să ne aşezăm la masa negocierilor. Pentru acest sezon obiectivul va fi evitarea retrogradării, urmănd ca pe viitor să stabilim o nouă strategie. În cazul în care propunerea noastră nu va fi acceptată, vom alege alt club, unde îl vom lua şi pe domnul Popa, deoarece avem încredere în el că poate face performanţă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici