Ioan Neculaie: Am incredere în Napoli, vrem un loc în cupele europene

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, a declarat, miercuri, că are încredere în antrenorul italian Nicolo Napoli, precizând că în noua ediţie a Ligii I vrea ca echipa să obţină un loc care să îi asigure participarea în cupele europene.

14 afișări
Imaginea articolului Ioan Neculaie: Am incredere în Napoli, vrem un loc în cupele europene

Antrenorul Nicolo Napoli (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Am pus la echipă un antrenor bun care cu siguranţă va continua munca începută de noi alături de Răzvan Lucescu. Am încredere în el pentru că nu degeaba a jucat 20 de ani la echipe mari. Gata, ne ajunge un an de acomodare în prima ligă, de acum ne propunem obiective mari, astfel că la anul vrem cupele europene. Am avut unul dintre cei mai buni antrenori din Liga I, iar asta se vede după poziţia în care este acum. Am convingerea că şi cu Napoli vom lucra bine şi vom avea rezultate. Ne vom mai întări în această perioadă, pentru că trebuie musai să mai aducem un vârf", a afirmat patronul.

Ioan Neculaie l-a prezentat miercuri fotbaliştilor pe noul tehnician, care a şi condus ulterior prima şedinţă de pregătire.

Patronul braşovean este de părere că Unirea Urziceni ar trebui să îi "dedice 50 la sută din titlul de campioană echipei FC Braşov". "Unirea Urziceni trebuie să ne dedice 50 la sută din titlul de campioană, pentru că fără noi cu siguranţă nu reuşeau să îl câştige. Nu spun că nu merită să fie campioni, pentru că merită, au şi ei meritul lor, au jucat un fotbal frumos şi spectaculos, dar pe final, fără ajutorul dat de FC Braşov nu s-ar mai fi aflat pe poziţia asta", a încheiat Neculaie.

FC Braşov îşi va continua antrenamentele la Braşov până duminică, atunci când echipa va pleca într-un stagiu de pregătire în Elveţia. În primele opt zile FC Braşov va sta la Anzer, iar apoi se va muta pentru patru zile la Les Diablerets. În Elveţia, fotbaliştii lui Nicolo Napoli au programate două amicale, cu Zanalec, campioana Egiptului şi cu Socheaux, din prima ligă franceză, urmând ca în zilele următoare să se mai stabilească alte două jocuri de verificare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici