Ioan Neculaie: Titlul îl va câştiga echipa care are pile mai multe

Patronul echipei FC Braşov, Ioan Neculaie, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că titlul de campioană va fi câştigat de echipa care va avea mai multe pile.

17 afișări
Imaginea articolului Ioan Neculaie: Titlul îl va câştiga echipa care are pile mai multe

Ioan Neculaie: Titlul îl va câştiga echipa care are pile mai multe (Imagine: Mediafax Foto)

"Ce naiba, nu ne uităm toţi la aceleaşi meciuri? Voi nu aţi văzut ce arbitraje avem? Avem nişte arbitri care, săracii de ei, greşesc exact atunci când e vorba de CFR Cluj sau de altcineva. Hai să fim serioşi... Mă tot întrebaţi cine va lua titlu, păi de unde dracu' să ştiu eu? O să îl câştige ăla care are pile mai multe. Ce, nu e aşa?", a spus Neculaie.

Oficialul braşovean a afirmat că îşi doreşte foarte mult ca titlu să rămână în provincie, ca şi în anii trecuţi, dar este convins că în sezonul viitor Steaua va fi printre candidate, deoarece Victor Piţurcă este un antrenor bun.

"S-au mai schimbat lucrurile şi la noi, nu mai câştigă numai Capitala titlul. Eu sper ca şi anul acesta să rămână în provincie, deşi e greu, pentru că Piţurcă este un antrenor bun. Să vedem însă ce va reuşi să facă la Steaua. Nu cred că o să îl facă pe Becali să tacă, este aşa, ceva temporar. Din partea mea, Becali să vorbească până o să facă la gură clăbuci, ce mă interesează pe mine. Eu spun doar că aş vrea să câştige titlul tot o echipă din provincie, atât", a precizat Neculaie.

Tilul de campioană a României a fost câştigat în ultimele trei sezoane de echipe din provincie, de două ori CFR Cluj şi o dată Unirea Urziceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici