Ioana Babiuc, cea mai bună arbitră din Europa în 2011

Uniunea Europeană de Judo a decernat premiile pentru anul 2011, sâmbătă, la CE din Rusia, printre performeri numărându-se şi Ioana Babiuc, aleasă cea mai bună arbitră de pe continent.

235 afișări

UEG a organizat sâmbătă seara Gala Oficială a Campionatului European de la Cheliabinsk, în cadrul căreia a înmânat distincţiile pe anul 2011. Printre premianţi s-a aflat şi Ioana Babiuc, aleasă în unanimitate cea mai bună arbitră din Europa. Ea a fost felicitată de preşedintele UEG, Serghei Soloveicik, care a înmânat distincţiile. Ioana Babiuc va arbitra şi la Jocurile Olimpice de la Londra.

Principalele premii pe anul 2011, oferite la gala de sâmbătă seară, sunt:

- cel mai bun judoka - Teddy Riner (Franţa);

- cea mai bună judoka - Gevrise Emane (Franţa);

- cea mai bună echipă - cea feminină a Franţei;

- cel mai bun antrenor la masculin - Vitali Dubrova (Ucraina);

- cel mai bun antrenor la feminin - Martine Dupond (Franţa).

Delegaţia României a încheiat participarea la CE din Rusia cu două medalii de aur, obţinute de Alina Dumitru (cat. 48 kg) şi Andreea Chiţu (cat. 52 kg).

Campionatele Europene de la Cheliabinsk au reprezentat ultima competiţie la care s-au putut obţine biletele pentru Jocurile Olimpice de la Londra. Sportivii români care şi-au asigurat calificarea sunt Alina Dumitru, Corina Căprioriu, Dan Fâşie şi Vlăduţ Simionescu, cărora li s-a alăturat Andreea Chiţu, datorită performanţei din Rusia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici