Ion Crăciun este noul antrenor al echipei HCM Constanţa

Ion Crăciun este noul antrenor al echipei de handbal masculin HCM Constanţa, înlocuindu-l pe Eden Hairi, demis din cauza rezultatelor slabe, a anunţat directorul executiv al grupării, Nurhan Ali.

64 afișări
Imaginea articolului Ion Crăciun este noul antrenor al echipei HCM Constanţa

Ion Crăciun este noul antrenor al echipei HCM Constanţa (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"La iniţiativa preşedintelui clubului HCM, Nicuşor Constantinescu, s-a luat decizia înlocuirii lui Eden Hairi cu Ion Crăciun. Mă bucur că Ion Crăciun a acceptat să preia echipa într-un moment delicat, dar el este un luptător. Probabil că rezultatele sale de la CS Tomis au cântărit mult în aducerea sa la HCM. Hairi a fost schimbat pentru înfrângerea de la Sankt Petersburg, din Liga Campionilor, şi pentru eşecul de la Bacău, din Liga Naţională", a explicat directorul executiv al HCM, Nurhan Ali.

TITLURILE ZILEI

Tehnicianul Ion Crăciun, care va fi ajutat de Alexandru Buligan, a declarat că HCM reprezintă o provocare pentru el: "Revin la HCM după mai mulţi ani şi o perioadă în care am arătat, cred, o parte din ce ştiu. M-am simţit bine la Tomis, dar echipa de băieţi este o provocare, este ceva deosebit. HCM este ca şi copilul meu, pentru că aici am început cariera de antrenor. Îmi pare rău că vin într-un moment delicat. HCM cere performanţă, sper să am condiţiile de a arăta ceea ce ştiu, iar băieţii să schimbe ceva, pentru că ei pot mai mult. Sunt bucuros că pot lucra cu Alexandru Buligan".

Perioada contractului dintre clubul HCM Constanţa şi antrenorul Ion Crăciun nu a fost încă stabilită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici