Ion Marin: A fost o înfrângere categorică

Antrenorul Ion Marin a declarat, duminică, la finalul partidei Farul - Universitatea Craiova, scor 0-3, că nu sunt prea multe de spus după o înfrângere pe teren propriu.

15 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: A fost o înfrângere categorică

Ion Marin: A fost o înfrângere categorică (Imagine:Mediafax Foto)

"La 0-3 nu putem spune prea multe. Este un scor categoric, o victorie meritată a Craiovei. După trei ani, Craiova se prezintă cu o echipă frumoasă, cu jucători de valoare şi de viitor. Am avut şi noi momente bune de joc, puteam egala până la pauză şi chiar puteam prelua conducerea însă, fie execuţiile, fie preluările, au făcut să nu înscriem. Eu am încredere în jucători, trebuie să rămânem concentraţi, să ne dăruim şi mai mult. Nu facem nimic dacă începem să ne plângem. Când am pornit acest drum al reconstrucţiei, am spus că ne asumăm şi unele riscuri. Este nevoie de muncă, iar spectatorii trebuie să aibă răbdare cu jucătorii şi încredere în echipă. Acum, nu o să jucăm în fiecare etapă cu Craiova şi Rapid", a spus Marin.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică, în deplasare, echipa Farul Constanţa, cu scorul de 3-0 (1-0), într-o partidă constând pentru etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici