Ion Marin: Dinamo nu mai are răutatea în joc pentru care era cunoscută

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Ion Marin, a declarat că formaţia Dinamo, pe care o va întâlni duminică, de la ora 19.00, în deplasare, în etapa a X-a a Ligii I, şi-a pierdut din "răutatea de joc pentru care era cunoscută".

15 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: Dinamo nu mai are răutatea în joc pentru care era cunoscută

Ion Marin: Dinamo nu mai are răutatea în joc pentru care era cunoscută (Imagine: Mediafax Foto)

"Un joc în care ne punem speranţe. Sperăm într-un rezultat bun, ca şi anul trecut, (n.r. - scor 0-0, la Bucureşti). Absenţa lui Marius Niculae este importantă, dar este posibil să lipsească şi Tamaş, vom vedea ce va fi până la ora jocului. Este o atmosferă proastă la Dinamo după ratarea calificării dar îi ştiu pe cei de acolo şi ei se pot mobiliza pentru că le-a mai rămas doar campionatul. Este un moment emoţionant pentru mine să mă întorc în Ştefan cel Mare unde am stat 22-23 de ani. Dinamo nu mai are de mult acea răutate în joc pentru care era cunoscută", a spus Ion Marin.

Atacantul portughez al echipei Farul, Chico, îşi doreşte toate cele trei puncte în partida cu Dinamo. "Va fi un meci foarte greu dar şi foarte important pentru noi. Vrem să înscriem şi să obţinem cele trei puncte", a precizat Chico.

Revenit după o suspendare de două etape, mijlocaşul Cosmin Băcilă consideră că formaţia Dinamo merită să fie pe primul loc al clasamentului Ligii I. "Un meci ca oricare altul care trebuie tratat cu maximă seriozitate pentru a pleca neînvinşi de acolo. Dinamo merită să fie pe primul loc în clasament", a spus Băcilă.

Formaţia Farul Constanţa întâlneşte, duminică, de la ora 19.00, în deplasare, în etapa a X-a a Ligii I, echipa Dinamo Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici